Питання, які потрібно задавати дитині кожного дня

 

Часто в буденній суєті, в поспіху справ ми забуваємо поговорити зі своєю дитиною по душах. Це призводить до того, що відносини стають формальними, а в емоційному плані між дітьми і батьками виростає прірва, пише джерело. Як цього уникнути? Вчені з’ясували, що в день ми в середньому приділяємо дитин

Джерело: Питання, які потрібно задавати дитині кожного дня

23 подарунки дитині, які вона збереже на все життя – Дитячий психолог

 

На сьогоднішній день діти просто потопають в достатку іграшок, ігор, розваг. Зараз стільки всього існує для дітей, що їх вже просто нереально чимось здивувати. Але ці 23 подарунка вони точно запам&…

Джерело: 23 подарунки дитині, які вона збереже на все життя – Дитячий психолог

40 підручників з англійської мови, які можна завантажити в Інтернеті безкоштовно

Для тих, хто може самоорганізуватись і хоче вчити англійську мову – підбірка підручників з англійської мови, з посиланнями, де їх можна завантажити безкоштовно

Джерело: 40 підручників з англійської мови, які можна завантажити в Інтернеті безкоштовно – DIGΞST

Тролі (2016)

«Тролі» студії DreamWorks Animation – це неймовірно смішна комедія від геніальних творців «Шрека» з приголомшливою музикою. Ці крихітні кумедні створіння вирушать у пригоди, які віднесуть їх далеко за межі світу, який вони знають.
Читати далі »

12 липня – День святих Петра і Павла

Цей день — день пам’яті апостолів Петра і Павла. Святий Петро —брат апостола Андрія Первозванного. Спочатку він жив звичайним життям, разом із братом рибалив. Але настав день, коли Андрій Первозванний, який першим почув заклик Ісуса Христа, привів до Сина Божого і Петра. I Петро став одним з перших дванадцятьох апостолів Господа. Саме йому Ісус Христос по закінченні таємної вечері напророчив, що Петро зречеться тричі Господа ще до того, як заспівають півні. Так і сталося, як сказав Син Божий: Ісуса Христа схопили, а Петра, який назирці пішов слідом, упізнали люди. Він тричі зрікся Господа, та ще й заприсягся, що не знає Ісуса. Ці три страшні зречення були “анульовані” лише після вознесіння Ісуса Христа, який наділив Петра пастирською владою. Від цього моменту й почалася проповідницька діяльність Петра в країнах Сходу.
Читати далі »

7 липня – День Івана Купала, Різдво Предтечі

Цього дня православні християни святкують Різдво святого пророка Предтечі та Хрестителя Божого Іоана. За церковними переказами, батьки Івана Хрестителя — Єлисавета й священик Захарія з міста Хеврон. Вони аж до старості не мали дітей, але одного разу під час богослужіння Захарії явився архангел Гавриїл. Він став біля кадильного жертовника й провістив народження в Захарії сина, і син той стане провісником Спасителя. Захарія спочатку не повірив архангелу, і той його покарав за невіру німотою. Це покарання одночасно було й знаменням, що Гавриїл каже правду. Коли довгоочікувана дитина нарешті народилася, Захарія на папері написав, що її зватимуть Іоаном. I німота одразу спала.
Читати далі »

Зоотрополіс / Zootopia (2016)

Сюжет: Ласкаво просимо у Зоотрополіс – сучасне місто, яке населяють найрізноманітніші тварини, від величезних слонів до крихітних мишок. Зоотрополіс розділений на райони, що повністю повторюють природне місце існування різних жителів. У цьому місті з’являється новий офіцер поліції, життєрадісна зайчиха Джуді Гоппс, яка з перших днів роботи розуміє, як складно бути маленькою і пухнастою серед великих і сильних поліцейських. Джуді хапається за першу ж можливість проявити себе, не дивлячись на те, що її партнером буде балакучий хитрий лис Нік Вайлд. Удвох їм доведеться розкрити складну справу, від якої буде залежати доля всіх мешканців Зоотрополісу.

Читати далі »

Наступна »